Skip to content

– met liefde en aandacht gemaakt –

illustratie
op maat

Ik maak graag een unieke en persoonlijk illustratie voor je. Op deze pagina zie je voorbeelden van wat ik voor je kan maken. Klik op een categorie voor meer info. Of neem eerst contact met me op, gelijk even afstemmen is soms wel zo makkelijk.

Digitaal en gedrukt

Ik teken zowel op papier als digitaal. Ik bespreek met je wat je met de illustratie wilt doen en denk met je mee in extra mogelijkheden. Zo wordt je tekening altijd in het goede format voor je gemaakt.

Drukwerk

Ik verzorg graag het drukwerk voor je. Zodat jij er geen omkijken naar hebt en de details van de print goed passen bij de illustratie.

Hoe tof is het om de voor jouw gemaakte illustratie met je vrienden te kunnen delen via de post of mooi geprint op te kunnen hangen aan de muur? Van kaarten tot posters tot wat jij kunt bedenken, ateliermik maakt het voor je.

Een huis heeft karakter, ik vang het voor je in het portret. Hoef jij ‘m alleen nog maar in te lijsten.

Portret

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Persoonlijker dan een portret wordt het niet. 🙂

Tekening citroen en perzik jam

Recept en eten

Een smaakvolle illustratie bij je favoriete recept. Een tekening om karakter te geven aan je foodblog. Illustraties bij je kookboek.

Illustratie op maat

Een illustratie bij jouw onderwerp. Wat het ook is. Ik vind het leuk om ergens in te duiken, ben nieuwsgierig naar veel onderwerpen en maak graag een passende tekening voor je. Een logo. Informatief. Of een sfeerbeeld. Bring it on!